vakantie startpagina vakantie voor beginners ons cookiebeleid vakantienieuws landeninformatie stedeninformatie linkscontact

 

Air Berlin

alle vakanties

De Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin is opgericht in 1978 en is inmiddels uitgegroeid tot de op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappije van Duitsland. In totaal bedient de maatschappij ongeveer honderd verschillende bestemmingen met een vloot van meer 120 toestellen.
Vanuit de Duitse luchthavens weten ook steeds meer Nederlandse toeristen en zakenreizigers Air Berlin te vinden als vaak goedkoper alternatief voor de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. Met een groot aantal vluchten naar populaire bestemmingen zoals de Canarische Eilanden, Kreta, Mallorca, Ibiza, Miami heeft Air Berlin een stevige positie opgebouwd in de markt van vakantievluchten.

Tickets boeken

De website van Air Berlin is geheel in het Nederlands beschikbaar. Online boeken van vliegtickets is daarom zeer eenvoudig en het betalen geschiedt via credit-card. Bij de meeste vliegticketsites zijn de vluchten van Air Berlin ook te boeken.

Services

Hoewel Air Berlin van zich de afgelopen tijd vooral geprofileerd heeft als prijsvechter, een zogenaamde low cost airline, begint het wat betreft aanbod en diensten steeds meer te lijken op de traditionele luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft Air Berlin ene loyaliteitsprogramma onder de naam Top Bonus waarmee voor gratis vluchten en upgrades gespaard kan worden. Ook is er op een aantal vluchten een business class ingevoerd en zijn er extra diensten die veelalop verzoek geleverd kunnen worden.

Meer info?

Website: www.airberlin.com

actieve vakanties
all-inclusive vakanties
autohuur
autovakanties
beoordelingen & ervaringen
bestemmingen

bootreizen & cruises
bungalows
busreizen
campervakanties
campings
groepsreizen
hotels
jongerenreizen
kindvriendelijke vakanties
last minute vakanties
luxe vakanties
pretparken
rondreizen
seniorenvakanties
single reizen
stedentrips
tips
treinreizen & tickets
vakantiehuizen
vakantieparken
verre reizen
villa's
vliegtickets
vliegvakanties
wintersport
winterzon
zonvakanties

© Vakantiestartpagina.com. (!) Deze site is op geen enkele manier gelieerd aan de sites Vakantie.startpagina.nl of Startpagina.nl